Slimmer werken

met MKB365.

Sinds onze oprichting in 2017 werken wij samen met onze klanten om een zo slim mogelijke werkomgeving in te richten. Dit doen we door Dynamics 365 specifiek af te stemmen op de behoeften.

We willen ons graag even voorstellen

Wie zijn wij?

MKB365 is een jonge onderneming uit Zeewolde. We zijn een gedreven team met specialisten. Ons doel is om de mogelijkheden van Dynamics 365 optimaal te benutten voor onze klanten. Onze missie is om elk bedrijf altijd en overal slimmer te laten werken door middel van standaard Microsoft (365) oplossingen. Onze oplossingen zijn speciaal ontwikkeld voor het MKB, professioneel en altijd up-to-date.

Visie

Wij werken altijd vanuit de visie om iedereen slim te laten werken met de SaaS (Cloud) oplossingen van Microsoft. Wij streven naar functionele en herkenbare situaties die altijd beschikbaar zijn en in korte tijd gerealiseerd kunnen worden. Onze klanten behalen zo maximale productiviteit tegen lage kosten.

Probeer Dynamics 365 kosteloos
Waarom kiezen voor MKB365?

Bij MKB365 bieden we transparantie,
service, veiligheid en expertise.

Stephan Steijger

Dynamics 365 consultant

Stephan Steijger is een gecertificeerde Dynamics-consultant bij MKB365. De focus van zijn werk ligt bij het configureren van Dynamics 365 voor en bij klanten, de klant voorzien van het beste advies rondom de CRM oplossing en het bieden van ondersteuning.

Stephan houdt zich verder ook bezig met marketingactiviteiten voor MKB365. Zoals het schrijven van blogs, het opstellen en versturen van nieuwsbrieven, het maken van video’s voor het Youtubekanaal van MKB365.

Behaalde certificaten:
MB2-715: Microsoft Dynamics 365 customer engagement Online Deployment
MB2-716: Microsoft Dynamics 365 Customization and Configuration
MB2-717: Microsoft Dynamics 365 for Sales

Marc Visser

Directie

Founder van Fieber (nu: hallo,) & CEO van hallo, de landelijke ICT service provider die begrijpt wat belangrijk is voor MKB bedrijven en hun medewerkers. Onze belofte? ICT moet voor jou werken, en niet andersom.

hallo, is het moderne alternatief voor de lokale aanbieder of de grote labels. Waar je terecht kunt voor het nieuwste van het nieuwste. Met deskundige hulp, vriendelijk en laagdrempelig aangeboden zonder onnodig jargon. De ‘go to’ place voor ICT oplossingen voor het MKB, inmiddels met een team van ruim 200 ICT professionals en 10 kantoren in Nederland en op de Antillen. MKB365 is hier één van.

Snel van start

Binnen één week is jouw Dynamics 365-omgeving klaar voor gebruik

Nooit te veel betalen

Pas maandelijks het aantal gebruikers naar behoefte aan.

Razendsnelle service

Zelfs bij noodgevallen. Onze specialisten kunnen op afstand helpen en je omgeving beheren.

Altijd veilig

MKB365 is ISO 27001 en NEN 7510 gecertificeerd. Hiermee voldoen we aan alle eisen rondom informatiebeveiliging.

Maak kennis met onze partners.

Microsoft Partner

Als Microsoft Certified Partner werken we intensief samen met Microsoft. Onze professionals beschikken naast de certificeringen op Dynamics ook over diverse Microsoft-certificaten die specifiek gericht zijn op hun specialisaties. Zo beschikken we als organisatie over een brede maar ook diepgaande kennis van Microsoft-technologie.

MKB365 en QBS Group

Als Microsoft partner hebben we een groot netwerk van specialisten die we kunnen inschakelen voor complexe vraagstukken. Dit netwerk wordt geleid door QBS Group. Met de back-up van QBS kunnen wij ons snel ontwikkelen.

MKB365 is door QBS Group aangewezen als goed voorbeeld van een Microsoft Dynamics Partner. Bekijk de onderstaande video om te zien hoe deze samenwerking leidde tot een succesvolle start van MKB365.

Waarom kiezen voor MKB365?

  • Je profiteert van onze kennis als officiële partner van Microsoft
  • Je kan altijd en overal werken met de nieuwste functionaliteiten
  • Cloudpakketten combineren voor nog krachtigere functionaliteiten
  • Onze experts halen alles uit de software voor jouw organisatie
  • We werken veilig en zijn altijd up-to-date

Wil jij ook effectiever werken?

Dan zijn we benieuwd naar jouw verhaal! We helpen je graag om altijd het maximale eruit te halen. Neem contact met ons op om een afspraak te maken en om alle mogelijkheden te bespreken.

We helpen je graag verder:
Volg ons op: