Dynamics 365

Het CRM-systeem
speciaal voor het MKB

Toegankelijk, altijd up-to-date, grote uitgaven niet meer nodig. Het zijn zomaar een aantal voordelen van wat Dynamics 365 biedt. Speciaal ontwikkeld voor het MKB: Dynamics 365 is een CRM-systeem dat het werken makkelijker en overzichtelijker maakt. En het hele bedrijf kan er van profiteren.

Slimme Start

De perfecte start met Dynamics 365

Marketingmodule

De marketing upgrade voor het MKB

Verkoopmodule

De verkoopmodule van Dynamics 365

Mailchimp koppeling

De unieke upgrade voor marketing

Slimme oplossingen voor jouw bedrijf, ook als je denkt aan een toekomst met groei. Dynamics staat voor dynamiek en groeit gemakkelijk met je mee.

Waarom kiezen voor Dynamics 365?

Het doel van dit CRM-systeem is het opslaan en onderhouden van klantinformatie en alle interactie die jouw collega’s hebben met de klant. Zo kan je direct zien wat er speelt bij je klanten. Alle correspondentie (e-mails, afspraken, taken en telefoongesprekken) is per klant en contactpersoon inzichtelijk. Met de extra pakketten kan je de bedrijfsvoering optimaliseren. Daarbij bespaar je op tijd, op kosten en maak je de klantvraag inzichtelijk.

We bieden een overzichtelijke oplossing voor al jouw behoeften op het gebied van verkoop en financiën. Ga nu voor maximale productiviteit. In welke branche je actief bent maakt niet uit. Heb je een bedrijf volop in de groei? Geen probleem, Dynamics 365 groeit probleemloos met je mee.

 • Speciaal ontwikkeld voor het MKB
 • Naadloze integratie met Microsoft Office 365
 • Altijd en overal toegang
 • Inzichten in verkoopkansen
 • De beste beveiliging voor je gegevens
 • Altijd up-to-date

Altijd en overal dynamisch

De naam zegt het al: Dynamics. Kies nu voor de dynamiek van altijd en overal kunnen werken. Het maakt niet waar je bent of vanaf welk apparaat je inlogt. De gegevens zijn altijd en overal beschikbaar. Dynamics 365 integreert bovendien volledig met Office 365 applicaties, zoals Outlook en Excel.

Makkelijk uitbreiden

Heb je de basisfuncties onder de knie en wil je meer voor je bedrijf? Dan zijn er specifieke functionaliteiten waarmee je jouw Dynamics-pakket mee kunt uitbreiden.

De verkoopmodule zorgt voor direct inzicht in je verkoopcijfers. Ook krijg je door het interactieve dashboard verkoopkansen en doelstellingen duidelijk in beeld.

De marketingmodule is ideaal om je marketinguitgaven te structureren. Misschien nog belangrijker: de Return On Investment (ROI) komt duidelijk in beeld. Welke uitgaven hebben het beste rendement. Met het gebruiksvriendelijke dashboard kan je in no-time zien welke campagnes een succes zijn.

Een koppeling met Mailchimp zorgt voor een perfecte samenwerking tussen Sales en Marketing. Contactpersonen kunnen worden ingevoerd op één plek. De koppeling doet de rest. Zo minimaliseer je foutgevoeligheid en bespaar je heel veel tijd.

Welke module past het beste bij jou?

Dynamics 365 – Slimme Start

MKB365 maakt het gebruik van Dynamics 365 eenvoudiger voor elke afdeling.

Het heet natuurlijk niet voor niets ‘Slimme Start’. Deze eenvoudige en toegankelijke interface stelt je in staat om gemakkelijk te werken. Wij zorgen ervoor dat jouw Dynamics-omgeving binnen één week al klaar is voor gebruik.

Bekijk de Slimme Start
Dynamics 365 – Verkoopmodule

De verkoopmodule van Dynamics 365

Met de verkoopmodule van Dynamics 365 maak je van je Slimme Start een nóg slimmere start! Met deze module krijg je direct toegang tot alle actuele verkoopinformatie. Een interactief dashboard maakt het allemaal overzichtelijk en makkelijk in gebruik.

Bekijk de verkoopmodule
Dynamics 365 – Marketingmodule

Een marketing upgrade voor het MKB

Kies nu voor de marketingmodule van Dynamics 365 als aanvulling op je Slimme Start. Met deze module maak je in een handomdraai al je marketinginvesteringen inzichtelijk. Het is simpel, interactief en een investering voor jouw bedrijf.

Bekijk de marketingmodule

Software as a Service (SaaS)

 • Altijd up-to-date
  Door de huidige slimme oplossingen hoef je je nooit meer zorgen te maken over updates en onderhoud. Deze zijn simpelweg inbegrepen in je maandelijkse tarief. Even geen zin in een verandering? Stel je updates uit of sla er eens één over.
 • Back-up zonder omkijken
  Met onze cloud-pakketten hoef je niet meer te investeren in dure backup-systemen. We hebben hier een vast schema voor, wat voor rust zorgt.
 • Geen grote uitgaven
  SaaS is vaak een stuk goedkoper dan traditionele software. Dure licenties zijn verleden tijd en je betaalt naar gebruik. Je werkplek uitbreiden is nog nooit zo simpel geweest.
 • Toegankelijkheid
  Altijd en overal kunnen werken. Al onze cloudpakketten hebben mobiele, gebruiksvriendelijke apps die ervoor zorgen dat je niet altijd een computer of laptop bij je hoeft te hebben.

Breng jouw Dynamics omgeving naar een hoger niveau met deze krachtige add-ons

Dynamics 365 – Mailchimp koppeling

De unieke Mailchimp – Dynamics 365 koppeling

Kies je voor de koppeling met MailChimp, dan kies je voor optimaal rendement. Over een Slimme Start gesproken! Het werven van nieuwe klanten én relatiebeheer in Dynamics en het versturen van nieuwsbrieven via MailChimp.

Bekijk de MailChimp add-on

We scheppen niet graag op, maar…we’re changing the game

Aletta PrinsStichting Faunabeheer Flevoland

Met Dynamics 365 staan alle gegevens in één systeem. Het levert ons een flinke tijdswinst op!

Joost PrinsPhiDelphi Corporate Finance

Het creëren van overzicht en het bijhouden van taken en activiteiten is voor ons de uitkomst!

Ellen van OosterhoutFloriade Almere 2022 B.V.

De samenwerking met MKB365 is snel, professioneel en plezierig!

Dynamics 365 Slimme Start

Snel starten met het CRM voor het MKB.