Skip to main content

Met een gerust hart op vakantie!

Je gaat op vakantie en je hebt alle spullen verzameld. Je bent klaar om te vertrekken; je kijkt nog één keer na of je wel alles bij je hebt, je stapt de auto in en je bent onderweg naar de zon!
Maar dan schiet opeens de gedachte door je hoofd: ‘Zijn mijn collega’s wel goed op de hoogte van wat er speelt bij die ene belangrijke prospect?’

Klinkt dit herkenbaar? Dynamics 365 Slimme Start neemt je deze zorgen uit handen!

Dynamics 365 Slimme Start is een CRM-pakket dat speciaal voor het MKB is ontwikkeld. Het is dé manier om klantgegevens op te slaan en te delen met je collega’s. Maar op welke manier zorgt de Slimme Start er nou voor dat jij in alle rust van je vakantie kunt genieten?

Werken in de cloud

Het pakket draait in de cloud, wat betekent dat je klantgegevens en -historie altijd en overal binnen handbereik zijn. Een extra voordeel is dat ingevoerde gegevens automatisch worden opgeslagen, dus daar hoef je ook niet meer over na te denken!

Samenwerken met collega’s

Jij en je collega’s werken altijd met één waarheid. E-mails, afspraken, taken en telefoongesprekken worden allemaal per klant, prospect en contactpersoon in het systeem bijgehouden. Zo kunnen je collega’s precies zien wat er speelt bij elke klant en hoef jij je op vakantie geen zorgen te maken!

Continuïteit

Één van de krachten van het dynamische pakket is dat e-mails die binnenkomen (op het moment dat jij lekker op het strand ligt te zonnen) ook automatisch worden bijgehouden door Dynamics 365. Je hoeft dus niet eens om te kijken naar de e-mails die je tijdens je vakantie krijgt van klanten en prospect. Je collega’s kunnen jouw e-mails die je van klanten/prospects krijgt zelf oppakken, waardoor jij gewoon lekker kunt genieten van je rust!

DYNAMICS 365 SLIMME START

Snel starten met het CRM voor het MKB.

Stephan.Steijger

Author Stephan.Steijger

More posts by Stephan.Steijger

Leave a Reply