Skip to main content

Het beruchte Sales Meeting document

Is het bij jullie een keer per week ook weer tijd voor de sales meeting? We zien het vaak bij onze nog niet geïmplementeerde nieuwe klanten, elke week is er weer een sales meeting met het beruchte begeleidende document.

Ik heb het over dat document dat door iedereen nog net even 10 minuten voor de meeting moet worden ingevuld. Zo’n Excel document dat vaak allerminst de status populair heeft en waarin het vaak ook nog eens gissen is naar de verbanden tussen verschillende zaken die er in/op staan. Je kan van jouw specifieke sales document vast wel wat extra beperkingen bedenken.

Komt dit bekend voor?

 • Heeft iedereen het document geüpdatet?
  – Ok we wachten nog even op Hannah…
 • Weet iemand waar de overdracht van “Kees” is?
  – Welke klant moest er ook alweer opgepakt worden tijdens zijn vakantie?
 • Is dit het document van vorige week?
 • Welke versie zitten we op?
  – Ik heb het net het document 6.42 op de F: schijf bijgewerkt.
 • Kan iemand het sales meeting bestand uitprinten voor me?
  – Nee de printer is (altijd) stuk.

Is het niet veel beter dat je als team altijd de meest actuele gegevens tot je beschikking hebt? En wat als we dit allemaal samengevat in een altijd up-to-date visueel dashboard inzichtelijk maken? Dit kan je binnen nu en twee weken al bereiken door in een gestroomlijnd CRM te werken.

Neem eens contact op met MKB365 en in no-time weet je hoe veel sneller, efficiënter en nauwkeuriger jouw sales- meetings, proces en data kunnen worden met behulp van MKB365 Slimme Start. Over prijs en implementatietijd zijn we ook transparant zie hier wat het kost.

DYNAMICS 365 SLIMME START

Snel starten met het CRM voor het MKB.

Stephan.Steijger

Author Stephan.Steijger

More posts by Stephan.Steijger

Leave a Reply